Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

No hay texto alternativo disponible para la imagen

Projecte

El Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència contempla, dins de la Inversió en Ocupació Dona, el projecte "Accionis per afavorir la transversalización de l'enfocament de gènere en totes les polítiques actives d'ocupació".   

Aquest projecte cerca, principalment, el treball col·laboratiu per posar el focus a incorporar la perspectiva de gènere en tots els elements dels plans anuals d'ocupació dels Serveis Públics d'Ocupació (tant centrals com a autonòmics).

No hay texto alternativo disponible para la imagen

Un Pla de Transversalización

El Pla Estratègic de Transversalización de la Igualtat en les Polítiques Actives d'Ocupació (PAE) és una de les accions contemplades com a part del projecte. És un pla director i estratègic la finalitat del qual és orientar la intervenció dels Serveis Públics d'Ocupació (integrants del Sistema Nacional d'Ocupació) per eliminar les bretxes de gènere en l'accés, manteniment i promoció en l'ocupació. 

El SEPE és l'organisme que lidera l'estratègia conjunta per als programes i serveis comuns de les PAE. 

No hay texto alternativo disponible para la imagen

Accions prèvies i accions en marxa

El projecte "Accionis per afavorir la transversalización de l'enfocament de gènere en totes les polítiques actives d'ocupació" ha comportat l'elaboració d'un diagnòstic previper conèixer la situació respecte a la integració de la igualtat entre dones i homes en els serveis i programes comuns d'ocupació.

Inspirat en aquest Diagnòstic, sorgeix el Pla d'Acció del SEPE, resultat d'un grup de treball conformat per perfils tècnics que ha aconseguit seleccionar 33 mesures, ja en marxa, per millorar la integració transversal de la perspectiva de gènere en les polítiques actives d'ocupació. 

A aquest Pla d'Acció del SEPE se sumen els plans de la resta de comunitats autònomes; d'aquesta manera, comptant amb la diversitat territorial, s'assumeix el repte d'un horitzó comú de la igualtat. 

No hay texto alternativo disponible para la imagen

Colaboraciones con el proyecto

El Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE) quiere visibilizar los retos que siguen existiendo en materia de igualdad. Este espacio pretende dar visibilidad a las diferentes iniciativas promovidas por las distintas unidades del SEPE.

Ver las colaboraciones

Notícies Relacionades