Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Impresos

En aquesta pàgina pots descarregar en format PDF els impresos oficials que s'utilitzen per sol·licitar una prestació per desocupació, així com per realitzar altres tràmits. Recorda que emplenar la sol·licitud per aquest mitjà no significa que l'hagis presentat en el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE), per a això has d'acudir a la seva oficina de prestacions, prèvia petició de cita a la Seu Electrònica del SEPE. o en el telèfon de cita prèvia.

També pots presentar la sol·licitud en qualsevol oficina de registre públic enviant-la per correu administratiu o a la pàgina web del SEPE. En aquesta mateixa pàgina estan disponibles les carpetes i fulles informatives que contenen la informació bàsica necessària per emplenar les sol·licituds de prestacions. Per favor, llegeix-les atentament abans d'emplenar les sol·licituds. En cas de dubte pots contactar amb el SEPE per telèfon.