Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Empreses i Gestories

Imagen lectura fácil Lectura fácil

Les empreses i entitats que actuen en l'àmbit del dret privat, així com els professionals en règim d'autònoms, poden ser participants del Sistema Nacional de Garantia Juvenil (SNGJ) com a prestataris d'atencions concretes (com per exemple oferint llocs de treball, pràctiques, cursos, etc.).

Les persones joves inscrites en Garantia Juvenil, poden beneficiar-se de les diferents mesures que estiguin vigents a cada moment vinculades a Garantia Juvenil, tals com a subvencions de Comunitats Autònomes, ajudes mitjançant programes gestionats per Cambres de comerç, fundacions, bonificacions en les cotitzacions de la Seguretat Social, etc...

Si desitges publicar una oferta d'ocupació, el SEPE t'ofereix gratuïtament el Portal Empra't. Pots donar-te de alta i gaudir de tots els seus avantatges. 

També pots tenir accés a l'aplicatiu propi de Garantia Juvenil. Per poder registrar-se i accedir com a empresa, cal comptar amb un certificat de Persona Jurídica.

Una vegada registrada en Garantia Juvenil, el SNGJ et permetrà:

  • Consultar si la persona joven que quieres contratar o a la que quieres prestar una determinada atención está registrada en Garantía Juvenil.
  • Generar un certificat acreditatiu de l'estat de la persona jove a una data determinada en Garantia Juvenil.
  • Publicitar i difondre les teves ofertes dirigides específicament a persones joves beneficiàries de Garantia Juvenil.

Més informació

Recorda que, com a empresa, comptes amb informació sobre totes les qüestions laborals que t'interessen a la pàgina web del SEPE, on hi ha un apartat sobre bonificacions i ajudes, incloent aquelles destinades a persones joves inscrites en Garantia Juvenil, així com una guia de contractes.

Pots consultar les convocatòries existents en l'apartat “Convocatòries” d'aquesta pàgina web, així com a les pàgines web de les pròpies entitats convocants, tant a nivell nacional com a autonòmic.

Logo Fondo Social Europeo

Accés a la informació per comunitats autònomes

Accés a Empreses de Garantia Juvenil

A través del següent vincle es podran realitzar gestions i consultes qualsevol empresa o entitat que participi en Garantia Juvenil