Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Què és el Sistema de Formació Professional per a l'Ocupació

El sistema de Formació Professional per a l'Ocupació en l'àmbit laboral té per finalitat impulsar i realitzar una formació que contribueixi al desenvolupament personal i professional de les persones treballadores (ocupades i aturades), millorant la seva ocupabilitat i la seva  promoció en el treball. Aquesta formació respon a les necessitats del mercat laboral i està orientada a la millora de la competitivitat empresarial.

Inclou diferents iniciatives i programes de formació que es desenvolupen en el marc del Sistema Nacional d'Ocupació, a través del Servei Públic d'Ocupació Estatal i dels Serveis Públics d'Ocupació de les Comunitats Autònomes.

Finalitats i Principis del Sistema de Formació Professional per a l'ocupació