Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Mercat de treball de les persones titulades

Dades per titulació

L'Observatori de les Ocupacions del SEPE presenta informació del mercat de treball de les persones egressades universitàries o en Formació Professional,  registrades en els Servicos Públics d'Ocupació, bé per tenir o haver tingut contractes de treball, bé per estar inscrites com a demandants d'ocupació. 

A través dels cercadors se selecciona l'any, mes i àrea formativa per consultar per títols universitaris, per agrupació de títols universitaris amb programes educatius amb nexe comú, per títols de Formació professional reglada o per Certificats de Professionalitat.

Es mostren dades quantitatives segons la titulació cercada, desglossats per grups per edat i gènere, i gràfics d'evolució anual i dels últims anys:

  • Contractació de les persones amb titulo universitari, de Formació professional o Certificat cercat
  • Demandantes de empleo que poseen el titulo universitario, de Formación profeisonal o Certificado buscado
  • Activitats econòmiques i les ocupacions en les quals van ser més contractades i la seva distribució per comunitats autònomes i províncies.

Informació del mercat de treball per ocupació

A la nostra pàgina sobre mercat de treball de les ocupacions, també pots trobar informació relacionada: Informació mensual de mercat de treball per ocupació

Pots accedir portals públics d'ocupació en: