Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Països de la Unió Europea i de l'Espai Econòmic Europeu

Països de la Unió Europea (UE):Alemanya, Bèlgica, Croàcia, Dinamarca, Espanya, França, Irlanda, Letònia, Luxemburg, Països Baixos, Suècia, Bulgària, Eslovàquia, Estònia, Grècia, Malta, Polònia, República Txeca, Àustria, Xipre, Eslovènia, Finlàndia, Hongria, Itàlia, Lituània, Portugal i Romania.

El de 31 gener del 2020 Regne Unit va deixar de ser formalment un Estat Membre de la Unió Europea, encara que fins al de 31 desembre des 2020 va mantenir la plena aplicació del cabal comunitari en matèria de Seguretat Social.

El de 24 desembre es va signar l'Acord de Relació Futura o Acord de Comerç i Cooperació entre la UE i el Regne Unit, que va entrar en vigor amb caràcter definitiu el de 1 maig de 2021 . (Veure informació sobre el Brexit).

Països de l'Espai Econòmic Europeu (EEE):A més dels citats anteriorment, Islàndia, Liechtenstein i Noruega.