Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Portal Empra't

El Servei Públic d'Ocupació Estatal, SEPE, ofereix el portal d'ocupació Empra't als ciutadans i a les empreses, des del qual es pot realitzar una interacció directa, lliure, senzilla, i gratuïta entre oferents (empreses) i demandants d'ocupació (ciutadania). El portal Empra't ofereix, entre unes altres, les següents possibilitats als seus usuaris:

  • Conèixer les ofertes inadequades: L'usuari té la possibilitat d'identificar el contingut d'una oferta d'ocupació publicada al portal com a inadequat.
  • Conèixer les ofertes en pràctiques: S'identifiquen dins d'Empra't les ofertes classificades pels portals col·laboradors com a ofertes en pràctiques. Es permet a les empreses donades de alta en Empra't publicar ofertes al portal amb aquest tipus de contracte. L'usuari demandant d'ocupació pot accedir fàcilment, fent ús dels filtres del cercador d'ofertes del portal, a les ofertes classificades d'aquesta manera.
  • Les empreses d'economia social poden donar-se de alta en Empra't indicant la seva condició d'empresa d'economia social.
  • Imatge i continguts disponibles en Empra't: L'usuari pot accedir a totes les ofertes d'ocupació disponibles en aquest portal, als llocs de treball vacants, a les últimes dades de contractació, a les ocupacions més contractades i a la informació de referència de l'Observatori de les Ocupacions del Servei Públic d'Ocupació Estatal.
  • En Empra't s'incorporen totes les ofertes d'ocupació dels portals col·laboradors.

Accede a Empléate para conocer toda la información.

empléate

 

Si desitges conèixer les ofertes d'ocupació internacionals del portal d'ocupació Empra't, posa en la barra de cerca  el país, la ciutat o la professió que t'interessa. És convenient que et registris al portal d'ocupació Empra't, entrant en Alta ciutadà, per poder beneficiar-te dels següents serveis:

 

  • Cercar, consultar i inscriure't en les ofertes de treball.
  • Crear el teu currículum.
  • Anunciar-te com a demandant d'ocupació perquè les empreses et trobin.
  • Crear alertes perquè t'arribin les ofertes per correu electrònic i/o SMS.