Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Col·laboracions amb el projecte

Observatori de les Ocupacions

Què és?

L'Observatoride les Ocupacions del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE), és un àrea tècnica que compta amb una xarxa distribuïda en els Serveis Centrals i en les adreces provincials del SEPE, que proporciona informació i analitza el mercat de treball usant tècniques quantitatives i qualitatives, amb base en els indicadors sociolaborals permanentment actualitzats. El resultat d'aquest treball és informació valuosa per anticipar-se i respondre a les demandes del mercat laboral.

L'Observatori té diferents publicacions en les quals analitza la situació de les dones al mercat laboral i, en aquest sentit, és important recordar que les desigualtats enfront de l'ocupacióes troben entre les més evidents i que impacten significativament en la vida de les persones “afectant a una majoria de la població - les dones de tots els grups socials, que suposen més de el 50 % de les nostres societats” (Informe de Diagnòstic sobre el grau d'integració de la perspectiva de gènere en els serveis i programes comuns de les polítiques actives d'ocupació).

Publicacions de l'Observatori de les Ocupacions en matèria d'igualtat

Informe del mercat de treball de les dones

Aquest informe realitza un estudi de la situació, comportament, evolució i tendències d'un dels col·lectius de major interès en l'actualitat per al mercat de treball, les dones. Per a això utilitza les següents fonts: indicadors socieconómicos i laborals, afiliació a la seguretat social, contractació i el nombre de demandants d'ocupació parades.

Informes anuals del mercat de treball estatal (dones)

Catàleg bretxa de gènere 

Aquest Catàleg, de periocidad semestral, s'emmarca en el projecte “Accionis per afavorir la transversalitat de la igualtat de gènere en totes les polítiques actives d'ocupació”, finançat amb Fons Next Generation UE, promou orientar la intervenció dels Serveis Públics d'Ocupació (integrants del Sistema Nacional d'Ocupació) cap a l'eliminació de les bretxes de gènere en l'accés, manteniment i promoció en l'ocupació.

Informació del mercat de treball per ocupació