Seu electrónica

Coneix-nos

Coneix-nos

En aquest apartat pots conèixer al SEPE en profunditat. Definim què és el SEPE, la missió, visió i valors de l'organisme, les seves funcions, l'estructura del SEPE a través del seu organigrama, t'informarem sobre la xarxa territorial d'oficines del SEPE i de la carta de serveis de l'Organisme.

També et donarem informació econòmica-financera del SEPE, dades de gestió de l'organisme, informació sobre la normativa del SEPE, de les convocatòries de concursos i sobre altres webs d'interès.

Coneix-nos Tota la informació

Comunicació Institucional

Dins de l'apartat de Comunicació Institucional recollim les notícies relacionades amb el SEPE i altres temes d'interès relacionats amb les funcions principals de l'Organisme. Podràs navegar per les últimes informacions publicades i, a través de l'històric, per totes les que es van publicar en mesos anteriors.

El SEPE també té presència activa a les principals xarxes socials per apropar d'una forma més eficaç la informació als ciutadans sobre el SEPE i el Sistema Nacional de Garantia Juvenil. En aquesta secció podràs enllaçar amb totes elles.

Les publicacions oficials del SEPE formen part del programa editorial aprovat pel Ministeri de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat per al conjunt de l'Administració General de l'Estat. Per a la seva millor comprensió les hem dividit en publicacions sobre el SEPE, Prestacions, Ocupació, Formació i tot el relatiu a Mercat de Treball.

Comunicació Institucional Tota la informació

L'Observatori de les Ocupacions

L'Observatori de les Ocupacions del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) és un àrea tècnica la missió de la qual és analitzar la situació, tendències i necessitats formatives del mercat laboral i propiciar el seu coneixement a entitats, agents socials, institucions i ciutadans.

L'Observatori de les Ocupacions Tota la informació

Estadístiques

Des del mes de maig de l'any 2005 , l'estadística d'ocupació es confecciona d'acord a la metodologia establerta en el Sistema d'Informació dels Serveis Públics d'Ocupació.

Estadístiques Tota la informació