Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Publicació d'ofertes

El Servei Públic d'Ocupació Estatal, SEPE, ofereix el portal d'ocupació Empra't als ciutadans i a les empreses, des del qual es pot realitzar una interacció directa, lliure, senzilla, i gratuïta entre oferents (empreses) i demandants d'ocupació (ciutadania). El portal Empra't ofereix, entre unes altres, les següents possibilitats als seus usuaris:

  • Conèixer les ofertes inadequades: L'usuari té la possibilitat d'identificar el contingut d'una oferta d'ocupació publicada al portal com a inadequat.
  • Conèixer les ofertes en pràctiques: S'identifiquen dins d'Empra't les ofertes classificades pels portals col·laboradors com a ofertes en pràctiques. Es permet a les empreses donades de alta en Empra't publicar ofertes al portal amb aquest tipus de contracte. L'usuari demandant d'ocupació pot accedir fàcilment, fent ús dels filtres del cercador d'ofertes del portal, a les ofertes classificades d'aquesta manera.
  • Les empreses d'economia social poden donar-se de alta en Empra't indicant la seva condició d'empresa d'economia social.
  • En Empra't s'incorporen totes les ofertes d'ocupació dels portals col·laboradors.

Empreses espanyoles:

Si ets una empresa espanyola, accedeix al Portal Empra't i punxa en ¡REGISTRA'T ARA!

Empreses estrangeres:

Si ets una empresa estrangera, cerques talent i vols incloure una oferta d'ocupació al  portal d'ocupació Empra't, segueix aquests passos:

  1. Descarregar i guardar abans d'emplenar el Formulari de recollida de dades.
  2. Envia el formulari emplenat a ofertas.internacionales@sepe.es
  3. El Centre d'Atenció a l'Usuari (CAU) del Servei Públic d'Ocupació Español (SEPE), es posarà en contacte amb tu i et facilitarà les instruccions per donar-te de alta al portal d'ocupació Empra't.
  4. En aquest moment hauràs de crear un usuari i una contrasenya.
  5. En el termini màxim d'hores, 48 el CAU t'enviarà un missatge comunicant-te l'activació del teu usuari i la teva contrasenya.
  6. A partir d'ara la teva empresa podrà publicar les seves ofertes de treball en portal d'ocupació Empra't a qualsevol moment i fer el seu seguiment, contactant amb treballadors i seleccionant els que s'ajustin al perfil sol·licitat.

Més informació