Seu electrónica

Persones

Prestacions

Informació sobre prestacions per desocupació oferta pel SEPE, Servei Publico d'Ocupació Estatal. Cita prèvia, càlcul de prestacions, renda activa d'inserció i informació sobre afectats per ERTE o ERES.

Prestacions Tota la informació

Ocupació

Des d'aquestes pàgines posem a la teva disposició tota la informació relacionada amb les ofertes d'ocupació, processos de selecció,  informació i cursos per la ciutadania. En aquest apartat podràs trobar ofertes nacionals i als països europeus.

Ocupació Tota la informació

Formació

El sistema de Formació Professional per a l'Ocupació en l'àmbit laboral té per finalitat impulsar i realitzar una formació que contribueixi al desenvolupament personal i professional de les persones treballadores (ocupades i aturades), millorant la seva ocupabilitat i la seva  promoció en el treball. Aquesta formació respon a les necessitats del mercat laboral i està orientada a la millora de la competitivitat empresarial.

Formació Tota la informació

Finançament Fons Social Europeu

En el període de programació 2014 - 2020 , el Fons Social Europeu (FSE) va cofinançar part de les mesures de flexibilització engegades, com són els expedients de regulació d'ocupació, per evitar acomiadaments afectats per la COVID 19 .

Finançament Fons Social Europeu Tota la informació