Seu electrónica

Traducción automática

El presente sitio Web está traducido a varias lenguas españolas oficiales en sus respectivos territorios, de conformidad con lo establecido en el artículo 3 de la Constitución Española de 1978 y sus Estatutos de Autonomía.

Las lenguas son el catalán, el euskera, gallego, valenciano, inglés y francés. Se advierte que, con carácter general, puede existir un desfase entre la versión en castellano y en las otras lenguas, derivado del proceso de traducción a las mismas.

Atenció telefònica

Cita prèvia:  91 926 79 70

  • Servei 24 hores

A la ciutadania: 060  

  • Informació de prestacions per desocupació, realització de tràmits i sol·licitud de certificats de prestacions. Consulta l'horari aquí.

    (La informació de contractes i Contrat@ no es facilita per telèfon. En aquest enllaçtens tota la informació sobre contractes)

ADVERTIMENT: El telèfon 060 és un servei amb cost i les trucades a aquest nombre estan subjectes a les tarifes que cada operadora de telefonia pugui establir. Pot trobar més informació en aquest enllaç.

Et recordem que els números de telèfon que comencen per 800 807 / tenen una tarificació especial i no són del SEPE. Les dades proporcionades a aquests números de telèfon poden utilitzar-se per a finalitats diferent.