Seu electrónica

Quaderns del Mercat de Treball

Quaderns del Mercat de Treball reprèn de nou la seva marxa després de diversos anys sense publicar-se. Torna en format digitalamb l'objectiu difondre, compartir i incentivar la recerca, l'anàlisi i la informaciósobre el mercat de treball

Està publicació, que tindrà una periodicitat semestral, aporta una mirada sobre la realitat laboral amb diferents perspectives, amb diversitat d'enfocaments i amb ulls experts que apropen el seu coneixement a la ciutadania.

En aquest enllaç pots accedir a la publicació.

Esdeveniments recents:

Jornades Observem en xarxa. Orientant la formació, Albacete 29  - 30 de març 2022

https://www.observamosenred.es/  Web on es troben programa i ponències.

En aquesta fulla informativa denominada L'Observatori de les Ocupacions del Servei Públic d'Ocupació Estatal es troba informació sobre els qui som, quins aspectes del mercat de treball estudiem i els nostres productes, informes i publicacions

Què fem?

 • Investiguem els requeriments que demanda el mercat de treball per a les activitats amb major presència o millors perspectives, fomentant la seva difusió perquè puguin constituir la base de les polítiques d'ocupació i formació.
 • Elaborem informes sobre el contingut de les ocupacions, sectors d'activitat, necessitats de formació i col·lectius d'interès per a l'ocupació, que mostren els seus trets actuals i la seva probable evolució.
 • Participem en conferències, ponències, jornades i fòrums sobre mercat de treball i col·laborem amb els Serveis Públics d'Ocupació autonòmics i amb altres organismes nacionals i internacionals.

Aquestes activitats de l'Observatori són realitzades per una xarxa de tècnics del SEPE, distribuïts entre els Serveis Centrals i totes les Adreces Provincials, que treballen de forma coordinada en diferents equips de treball.

Videos del Observatorio del las Ocupaciones

Formación Profesional

Información sobre cómo está la situación en el mercado laboral de las titulaciones de Formación Profesional.
 • Youtube Button
  Ciencias de la Salud

  Ciencias de la Salud

  Información del Observatorio de las Ocupaciones sobre la titulación en Ciencias de la Salud
 • Youtube Button
  Agrupaciones Universitarias

  Agrupaciones Universitarias

  Información del Observatorio de las Ocupaciones sobre Agrupaciones Universitarias
 • Youtube Button
  Mercado de Trabajo

  Mercado de Trabajo

  Información del Observatorio de las Ocupaciones sobre el Mercado de Trabajo